INFORMATIE

Ik creëer voor u een herinnering.. en die moet mooi zijn!

Bruidsboeket

Bloemen op een bruiloft; een eeuwenlange traditie. Zo ook het bruidsboeket. Vroeger zocht de bruidegom het bruidsboeket uit.Hij overhandigde het boeket op de dag van het huwelijk aan zijn bruid. Tegenwoordig is de bruid steeds vaker betrokken bij het uitzoeken van het trouwbloemwerk. Bovendien zijn bloemen voor de bruid niet meer altijd samengebonden tot boeket. Er zijn zoveel prachtige mogelijkheden! Gaat u trouwen? Wij geven u graag  ideeën met tips en Foto’s.

Voor de realisatie van uw bruidsboeket komt u gezellig bij mij langs om onder het genot van een kopje koffie of thee om al uw bloemwensen voor uw bruiloft te bespreken. Naast advies over uw persoonlijke bruidsboeket kan ik u tips geven over corsages voor de bruidegom en uw bruiloftsgasten, een bloemstuk voor de auto en aankleding van uw trouwlocatie.

Corsage
Een corsage  kan matchen met het bruidsboeket, zowel voor de bruidegom als voor de daggasten.
Voor de bruidskinderen maak ik in overleg met u een creatie.
Dat kan een miniboeketje zijn, zoals dat van de bruid, of iets leuks voor in het haar, maar dat kan bijvoorbeeld ook een jonkerstafje of een corsage met bijvoorbeeld een vlinder of een echt jongensvoorwerp zijn.

Het autostuk
Het autostuk wordt gemaakt op een oasishouder met een zuignap, zodat het makkelijk op de auto bevestigd kan worden.Door de fijne samenwerking met Molenaar Trouwauto’s is het zelfs mogelijk dat als u de trouwauto ophaalt, het bruidsboeket de corsages daar ter plaatse zijn en het autobloemstuk al door mij op de auto is bevestigd.

De antenneversiering
De antenneversiering wordt bevestigd met een lint in de door u gewenste kleur.

De kerk- of zaalversiering
Gaat u trouwen in de kerk? Dan kunt u bij de kansel een mooi boeket of bloemstuk plaatsen in het stadhuis kunt u een mooi tafelstuk of boeket plaatsen om er een mooi geheel van te maken. Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden en wellicht heeft u zelf ook ideeën. Die zijn altijd bespreekbaar. Kortom: de wensen van de mooiste dag uit uw leven staan ook hier centraal.

Gastgeschenken
Na deze fantastische dag wilt u uw gasten bedanken voor hun aanwezigheid. Dat kunt u bijvoorbeeld doen door middel van een Roos met een groet op een kaartje (door u zelf geleverd) in een daarvoor bestemde rozenkoker. De Roos staat in het teken van liefde, wat is er mooier dan daarmee de dag af te sluiten?

 

 

 

 

Heeft u zelf uw droomboeket al gevonden, dan kunt u mij de foto’s mailen of ze meenemen. Naar aanleiding daarvan maak ik een vrijblijvende offerte.