GASTENBOEK

Klik hier om uw reactie te plaatsen


Uw Recensie
* Verplichte veld

Oct 16, 2016 door sarah

We waren erg blij met de bloemen. Romy komt speciaal voor een introductiegesprek waar ze goed luistert naar je wensen. ook geeft zij advies en komt met oplossingen voor de ideeën. zij heeft kennis van de soorten bloemen. is erg enthousiast wen maakte onze outfits compleet. het is fijn dat ze bezorgd worden.


Sep 05, 2016 door Daphne

Wij waren heel blij met alle bloemen op onze trouwdag. Ondanks het hele warme weer zagen de bloemen er in de avond nog steeds heel mooi uit ! En wat ik heel leuk vond, het lint om mijn boeket was dezelfde kleur als mijn man zijn pak !
Bedankt Romy !


Jun 18, 2016 door Karin Kruit

20 mei zijn wij getrouwd. Voor onze dag heeft Monica de bloemen verzorgd. En wat heeft ze dit fantastisch gedaan. In een gesprek vooraf heeft ze heel goed geluisterd wat we mooi vonden. En dit heeft ze echt perfect naar voren gebracht in de bloemstukken. Heel erg bedankt Monica!


Mooi

Jun 09, 2016 door Stacey Vermaat

Wat hebben wij genoten op onze trouwdag. Echt GE-WEL-DIG! Dankzij Monica hadden wij fantastisch mooi bloemwerk. We zijn echt heel blij dat we de keus voor Monica Baas gemaakt hebben. We zijn perfect geadviseerd en hebben veel complimenten over het bloemwerk gekregen.


Prachtig bloemwerk

May 09, 2016 door Govert

Het was een geweldige dag op 22 april 2016. Op deze dag zijn wij getrouwd. Tijdens deze dag heeft het bloemwerk van Monica een feestelijk randje gegeven aan de dag. Tijdens de keuze voor het bloemwerk is een goed advies gegeven en het resultaat van het bruidsboeket, corsages en het bloemwerk voor de auto was erg leuk. Het geheel van het bloemwerk was goed gecombineerd en tot in de details uitgewerkt.

Bedankt…

Groetjes Govert en Jantine


mooi!!!

Dec 10, 2015 door patricia

vandaag een super mooi mens begraven. met dank aan Monica Baas voor het verzorgen van een schitterend rouwstuk! ze weet precies wat je bedoeld met weinig uitleg..... zelfs de nabestaanden vonden het schitterend!!!! en ik weet zeker dat het ook zeer gewaardeerd was door de overledene..... nogmaals bedankt Monica......


TOP!

Oct 21, 2015 door Art en Stefanie

Afgelopen 25 september zijn wij getrouwd.
Monica heeft deze dag hele mooie polscorasage's voor de (vrouwelijke) gasten gemaakt, een HEEL mooi bruidsboeket, twee bloemenzuilen voor bij het gemeentehuis, mooie versiering voor de stoelen in de kerk en tafelversiering voor bij het diner gemaakt. Monica heeft dit tot in de puntjes verzorgd en helemaal gecombineerd met het kleurenthema wat wij van tevoren hebben doorgegeven.
Alles wat tip-top verzorgd! Door deze bloemen is onze dag NOG mooier geworden!

Hartstikke bedankt!

Groetjes,

Art en Stefanie


Rouwstuk

Oct 10, 2015 door José Molenaar

1 oktober 2015 is mijn vader overleden en afgelopen dinsdag 6 oktober was de begrafenis.Via een kennis ben ik aan dit adres gekomen. Het was een prachtig bloemstuk, niet duur en een hele goede kwaliteit en ook nog keurig op tijd geleverd. Bedankt Monica????????


Prachtig !!!!!

Sep 19, 2015 door Petra

Gisteren getrouwd en Monica heeft mijn boeket en een kleinere variant voor mijn dochter gemaakt, super leuke reacties op gehad , er werd zelfs gevraag of het zijde was zo mooi gemaakt... Nogmaals bedankt ...


Prachtig

Sep 09, 2015 door Henco en Nelleke

Monica heeft ook voor ons prachtig werk geleverd. Een mooi 'veld'boeket, precies zoals we in gedachten hadden. Ook de corsage voor de bruidegom en het kransje van gipskruid waren perfect! Helemaal tevreden. Bedankt Monica!


Monica Baas Bloemwerk , USA 4.9 5.0 55 55 We waren erg blij met de bloemen. Romy komt speciaal voor een introductiegesprek waar ze goed luistert naar je wensen. ook geeft zij advies en komt met oplossingen voor de ideeën.
Page:
123»