GASTENBOEK

Klik hier om uw reactie te plaatsen


Uw Recensie
* Verplichte veld

Super!

Sep 07, 2015 door Jerry en Sanne

Wij zijn op 4 september 2015 getrouwd en hebben onze bloemenwerken door Monica laten maken. Een bruidsboeket, alle corsages en een bloemstuk op de auto; stuk voor stuk prachtig!

In het eerste gesprek onze wensen voorgelegd, een aantal bloemen waren helaas niet in deze tijd van het jaar te verkrijgen. Monica heeft hier voor prima alternatieven aangedragen! Alle stukken voldeden (meer dan) aan onze verwachtingen.

In zowel het bruidsboeket als de corsage van de bruidegom heeft ze een stuk van de trouwjurk gebruikt. We hebben veel complimenten ontvangen over de corsages, met name over de magneet; geen gaatjes in de kleding en het bleef keurig zitten!

Monica, bedankt voor jouw bijdrage aan onze prachtige dag!


Boven verwachting!

Jun 18, 2015 door Melissa en Kevin

Op 1 mei zijn we getrouwd en het was een dag om nooit te vergeten. Monica had ons trouwboeket, de corsages en een boeket voor op de trouwauto gemaakt, helemaal geweldig!! Echt een aanrader, ze zorgt ervoor dat alles perfect is. We kregen veel complimenten over onze mooie rode rozen! Bedankt Monica!!


Perfecte Service!

Jun 18, 2015 door Laura van Schaijk

Beste Monica,
Wij hebben elkaar niet persoonlijk gesproken maar we wilden jou toch graag een bedankje sturen! Op 15/05/2015 gaven wij elkaar het jawoord. Helaas moest onze fotoshoot die dag uitgesteld worden ivm een flinke keelontsteking.
Via onze fotograaf Mariska (www.stieber-fotografie.nl) een bruidsboeket bij jou besteld wat sprekend leek op het boeket wat ik op onze trouwdag had.
Geweldig gedaan, ook de corsage was prachtig, zelfs met de harde wind op het strand bleef alles goed vastzitten!

Nogmaals bedankt!!

Groetjes,
Laura & Efraim van Schaijk


Parachtg boeket en corsages

May 18, 2015 door Andrea en Jan

Wij hebben ons bruisboeket en corsages besteld voor ons huwelijk op 8 mei 2015.
Op de dag zelf zijn deze bezorgd in Hotel New York. Prachtig!! Zulke mooie bloemen kleuren in het boeket en in de corsages. Echt helemaal top.
Bedankt voor de gastvrije ontvangst in het voorgesprek en de mooie bloemen en service op de trouwdag, het heeft bijgedragen aan een voor ons onvergetelijke dag.

groetjes Andrea en Jan


Prachtig bruidswerk

May 17, 2015 door Michelle en Kevin

Wij hebben voor onze bruiloft op 15-05-15 bloemen besteld bij Monica. Tijdens een gesprek om onze wensen door te nemen hadden we wat voorbeelden van wat we graag zouden willen en dit was geen enkel probleem. Het resultaat was dat we een prachtig bruidsboeket, corsages, vazen en stronken voor in de zaal kregen. De bloemen zagen er heel mooi (en vers) uit en ze zijn de hele dag mooi gebleven. Ook nu staat het nog heel mooi op tafel.
Als je wilt gaan voor goed en makkelijk overleg, mooie bloemen van goede kwaliteit en een goede service dan is Monica zeker een aanrader!


prachtig boeket, auto slinger en corsages

May 16, 2015 door Carolijn en Gijs

Wat hebben wij een prachtige trouwdag gehad gisteren op 15/05/15!
Het boeket was ongelofelijk mooi, nog mooier dan ik hoopte! De slinger op de auto zo vrolijk en kleurrijk en de corsages ook prachtig!
We bedanken je voor de mooie bijdrage aan onze droomdag!
Liefs Gijs en Carolijn


Rouwbloemwerk 15 mei 2015

May 15, 2015 door Fam. van der Ploeg-Rijsdijk

N.a.v. het overlijden van onze man en vader hebben we 2 bloemstukken bij Monica besteld. Het was erg mooi en we kregen van iedereen complimenten over de kwaliteit en de kleurstelling. Alles was keurig op tijd. Chapeau voor de uitstekende service !


Corsages en boeket

May 05, 2015 door Sylvia en Lennard

Een hele goede service en goede kwaliteit bloemen!
Mijn boeket heeft na de bruiloft nog ruim een week mooi op tafel kunnen staan, en ook de corsages bleven de hele dag mooi! Veel complimenten gehad van onze gasten over de bloemen

Monica Baas is zeker een aanrader! Denkt goed mee met de wensen van ons, zo hebben we ook echt genoten van het bloemwerk!!


fantastisch

May 03, 2015 door nicola van aalst

Mooiste bloemstuk op n bruidsauto ooit!

Perfect uitgevoerd tot in details !!!

Bedankt voor alle goede zorgen


Bruidsboeketten en corsages

Feb 03, 2015 door Dayse en Peter

Voor super service en perfecte verzorging van huwelijksbloemstukken zoals boeket voor bruidsauto, corsages en bruidsboeket, kun je zeker Monica aanspreken. Tijdens een heel aangenaam voorbereidend gesprek leg je aan de hand van de vele voorbeelden die Monica reeds verzorgde, vast wat je graag wil. De bloemstukken worden zorgvuldig en vakkundig afgeleverd aan huis. De bloemen zijn van hoge kwaliteit en kunnen grote en veelvuldige temperatuurwisselingen goed aan. Wij zullen zeker weer aankloppen bij Monica voor een volgende gelegenheid.


Monica Baas Bloemwerk , USA 4.9 5.0 55 55 We waren erg blij met de bloemen. Romy komt speciaal voor een introductiegesprek waar ze goed luistert naar je wensen. ook geeft zij advies en komt met oplossingen voor de idee├źn.