GASTENBOEK

Klik hier om uw reactie te plaatsen


Uw Recensie
* Verplichte veld

Rouwstukken

Jan 12, 2015 door Thea , Astrid en Eveline

Monica, hartelijk bedankt voor de prachtige rouwstukken die je gemaakt hebt voor de uitvaart van mijn man, en vader. Het mooie witte rozenhart met gipskruid, was precies zoals we het wilde hebben, en het druppelbloemstuk was fantastisch mooi.
Onze complimenten


Kerststukken

Dec 16, 2014 door Bas Opmeer

Monica, we weten dat je dat je de beste bent met Trouw- en Rouwbloemwerk, maar de Kerststukken die je dit jaar voor ons gemaakt hebt zijn ook heel sfeervol en mooi.


Bruidsbloemen

Oct 01, 2014 door Janine

Wow wat een fantastische bloemen hadden wij tijdens onze bruiloft. Precies zoals afgesproken en waanzinnige mooie kleuren en rozen!! Grote complimenten, wordt zorgvuldig gemaakt! Hartelijk dank!!


Bruidsbloemen

Sep 30, 2014 door Wilma en Arie

Bruidsboeket, corsages, de beide stukken voor onze oldtimer en de vaasjes met bloemen, het zag er allemaal top uit! Ontzettend bedankt en complimenten!


Sep 26, 2014 door Kim&Leon

Gisteren hebben wij een fantastische trouwdag gehad. Monica heeft voor ons een prachtig bruidsboeket en ook corsages gemaakt. Deze waren prachtig. We hebben er ook hele leuke complimenten op gekregen. Ook een keurige levering op tijd. Gewoon fantastisch! Dank je wel!


Top decoraties

Sep 08, 2014 door Danny en Detina Corbet

Monica heeft voor ons alle decoraties (bruidsboeket,autodecoraties,corsages en een polscorsage voor onze dochter) voor onze bruiloft op 01-08-2014 verzorgd en daar waren wij zeer tevreden over. Hartstikke bedankt nog voor alles.


Versiering voor onze auto, een lint van Gerbera's

Jul 11, 2014 door Frans van Vuure

Eind juni hebben wij ons door Monica laten adviseren om onze auto die wij voor de trouwpartij van onze vriend en vriendin beschikbaar stelden te versieren met bloemen. Haar advies vonden wij top, een lint van bloemen voorop de auto, zodanig gemaakt dat wij die ook in de trouwzaal konden gebruiken.
8 juli was het zover, een prachtige uitvoering van het geen wij besteld hadden. Jammer van het slechte weer, het voordeel van deze bloemen pracht, dat wij deze ook binnen in de auto konden gebruiken en zoals haar advies, ook bij de trouwplechtigheid in het stadhuis. En later bij het bruidspaar thuis op een buffet achtergelaten.
Kortom wij zouden weer voor Monica kiezen.


Prachtig boeket, ringendoosje en corsages

Jul 03, 2014 door Wendy Leenheer

Persoonlijk bij Monica thuis een gesprek gehad over onze voorkeuren qua trouwboeket en corsages.
Foto's meegenomen van wat we zouden willen hebben.
Monica heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft zelf haar adviezen hierin gegeven.
In 1 woord helemaal geweldig!!!
De bloemen waren nog mooier dan ik mezelf had voor kunnen stellen en was precies zoals we hadden besproken.
Ook de corsages en het ringendoosje waren prachtig.
De bloemen werden keurig op tijd bij het aflever adres bezorgt.
Monica nogmaals bedankt voor de perfecte service!
Ik zal je bij iedereen aanbevelen!

Groetjes Wendy en Richard Leenheer


trouwboeket

Jun 29, 2014 door mitchell wesdijk

Voor het 25 jarig huwelijks feest van mijn ouders contact opgenomen met Monica voor het namaken van het trouwboeket van m\'n moeder. Het resultaat was prachtig! Dank daarvoor! En ook bedankt voor de corsage waar ik zelf niet aan had gedacht top!


Bruiloft

Jun 22, 2014 door Sander & Nicolette

Monica heeft ons verrast met het prachtige bruidsboeket voor onze bruiloft op 20-06 j.l.
Precies zoals we in gedachten hadden. De corsages en de losse bloemen zagen er prachtig uit en de bloemen/corsages bleven de hele dag mooi! Bedankt voor het meedenken en de goede service! Groetjes Sander en Nicolette


Monica Baas Bloemwerk , USA 4.9 5.0 55 55 We waren erg blij met de bloemen. Romy komt speciaal voor een introductiegesprek waar ze goed luistert naar je wensen. ook geeft zij advies en komt met oplossingen voor de idee├źn.