GASTENBOEK

Klik hier om uw reactie te plaatsen


Uw Recensie
* Verplichte veld

Apr 10, 2013 door Piet en Marian Akkermans

Bedankt voor de snelle service,het is een prachtig rouwstuk geworden,


snel en vakkundig

Mar 26, 2013 door Roy Hoogvliet

Binnen 1 dag heb je een fantastisch mooi rouwstuk weten te maken. Hartstikke bedankt voor je goede zorgen!!


Bloemetje in duistere tijden

Mar 20, 2013 door Bas Opmeer

Monica, jouw bloemstukken waren (en zijn) voor ons een lichtpunt in de donkere tijden die achter ons liggen. We zullen nog lang bij je terug komen.


Mar 19, 2013 door Arjanne

Lieve Monica, Gefeliciteerd met je nieuwe website heel mooi duidelijk en overzichtelijk, je bent een topper een doorzetter een fijne meid, ik hoop nog heel lang met je te kunnen samenweken.. Groetjes, Arjanne Barendregt (cura-ultima)


Creatieve boeketten van top-kwaliteit

Mar 16, 2013 door Mariska

Ik werk al lange tijd met heel veel plezier met Monica Baas Bloemwerk samen. Als huwelijksfotografe is het bijzonder prettig om een goed adres voor bloemwerk aan bruidsparen te kunnen aanbevelen. Monica Baas levert niet alleen zeer creatieve bruidsboeketten, zo zijn ook nog van top-kwaliteit. En een betrouwbaar adres, ook qua levertijd!

Aan Monica: Je bent een kanjer, ik bewonder je bloemwerk maar bovenal je optimisme want 'niets is teveel' :-) Van harte gefeliciteerd met je nieuwe website, hij ziet er prachtig uit en ik wens heel veel goeds met de zaken!

Hartelijke groet, Mariska Stieber

Stieber Fotografie c.q.
Fotostudio Barendrecht


Monica Baas Bloemwerk , USA 4.9 5.0 55 55 We waren erg blij met de bloemen. Romy komt speciaal voor een introductiegesprek waar ze goed luistert naar je wensen. ook geeft zij advies en komt met oplossingen voor de idee├źn.
Page:
«456